• Bright Starts – 10786 - Salteluta De Activitati 5 In 1 Your Way Ball Pink - Saltea de joaca copii (1)
Bright Starts – 10786 - Salteluta De Activitati 5 In 1 Your Way Ball Pink - Saltea de joaca copii (1)

Bright Starts – 10786 - Salteluta De Activitati 5 In 1 Your Way Ball Pink

BRIGHT STARTS

Descriere

Salteluta 5 in 1 Your Way Ball nu este o salteluta oarecare, ci una foarte mare, cu pereti ajustabili si cu 35 de bile colorate – asadar un spatiu de joaca complex care se adapteaza cresterii rapide a bebelusului si il surprinde mereu cu activitati noi.

 

Jucariile interactive incurajeaza bebelusul sa le exploareze, iar elefantul vesel il va rasplati cu 20 de minute de melodii vesele!

 

 

Caracteristici

 

 

Bebelusii vorexploraactivitatile multiple,multisenzorialeintr-un cuib de joaca unic,sigur si interactiv, alaturi de o multime dejucarii prietenoase

 

 

Salteluta ofera5 modalitati diferite de joaca:joaca nou-nascutilor, etapa de descoperire activa, joaca pe burtica, joaca in fundic, precum si joaca in etapa mersului de-a busilea cand salteluta se transforma intr-un tunel

Salteluta are o
suprafata de joaca marita, o multime de jucarii vesele,muzica si lumini– toate asigurand distractia garantata a micutului.

Design-ul unicpermite ca saltelutasa se adapteze nevoilor de joaca ale bebelusului, incurajandu-idezvoltarea fizica,senzoriala si emotionala. Jucaria cu muzica si lumini va intregi distractia bebelusului!

Bebelusul va descoperi
activitati interactivein toate etapele de crestere

1.‘Joaca pe spatecu jucariile ceatarna pe bara de jucarii, intr-un spatiu in care se simte protejat (lateralele fiind inchise).Bebelusul isi va exersaabilitatile de coordonaresi de prindere.

2.‘Joaca pe burtica– moment in care miscariile sidezvolareaactivitatiilor motoriisunt foarte interesante pentru el. Tot acum va invatasa seauto-descoperein oglindaspecial conceputa.Pernita-suporteste foarte utila in aceasta etapa.

3.‘Joaca in pozitia de-a busilea– moment in care va invata desprerelatia cauza-efect’ajutat in acesta descoperire de jucariile muzicale

4.‘Joaca in pozitia sezut’-moment in care jucariile zornaitoare sau cele de dentitie ii vor deveni favorite

Bebelusul va experimenta activitati
multi-senzorialeprin varietatea de sunete ale jucariilor si prin imagini si forme viu colorate, invatand astfel sa se coordoneze in gesturi si simturi

Timpul petrecut pe acesta salteluta ii va permite bebelusului sa descopere
relatia cauza-efect(gratie jucariilor muzicale ), sa seauto-descopere(gratie oglinzii special concepute) si chiar sa inceapasa-sicoordoneze miscarile si activitatile.

5.
Joaca in etapa mersului de-a busilea.Salteluta se transformaintr-un tunel(prin inchiderea a doi pereti), iar bebelusul va face slalom printre mingile colorate.

 

 

Joaca cu mingile ii va dezvolat bebelusului atatabilitatile motorii de baza,capacitatea de coordonare ochi-mana, cat siabilitatile de orientare.

 

 Dimensiuni:61.0 cm x 10.9 cm x 69.9 cm

 

 

Varsta recomandata: 0-36 luni

Materialul saltelutei este non-toxic si non-alergic

Necesita 3 baterii AA/LR6,
neincluse in colet(1,5 V)

 

Producator:
bright starts
Produse pentru:
  • Baieti
  • Fetite
  • Unisex
Varsta:
  • 0 - 6 luni
  • 6 - 12 luni
  • 1 - 3 ani

Produse similare

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review

Produse de la acelasi producator